Behandlingar

När du besöker mig erbjuder jag en rad olika behandlingar, läs mer om dessa nedan.
Vill du tag reda på mer om vilken behandling som passar dig allra bäst? Kontakta mig redan idag.

Behandlingar – Fot

Medicinsk fotvård, 650 kr Boka en standardbehandling som får dig att kännas som om ”dina fötter svävar på moln”. Behandlingen inleds med ett fotbad. Därefter tar jag hand om dina naglar och eventuella förhårdnader/liktornar avlägsnas. Slutligen filas fötterna och behandlingen avrundas med en avslappnande fotmassage.

Medicinsk fotvård med taktil handmassage, 700 kr Behandlingen inleds med ett fotbad. Därefter tar jag hand om dina tånaglar och eventuella förhårdnader/liktornar avlägsnas. Fötterna filas och du får också en avslappnande fotmassage. Därefter smörjs fötterna in med en för dig passande fotkräm. Slutligen masseras dina händer med olja och taktila rörelser. Nu är du redo att möta dagen med fina fötter och masserade händer!

Medicinsk fotvård med paraffinbad, 750 kr

Punktinriktad behandling, 450 kr Endast vårtbehandling eller avlägsnande av liktorn och dylikt.

Paraffinbad för händer, 250 kr Skönt för stela leder eller frusna händer.

Artikulering, 250 kr Ledbehandling som töjer ut bindväven runt leden, så att rörelsen och ledvätskan ökar.

Fotvård som friskvård, 812 kr Fotvård anpassad för att ge dig möjlighet att nyttja ditt friskvårdsbidrag. Behandlingen inleds med ett skönt och avkopplande fotbad följt av fotvård (ej medicinsk). Som en perfekt avslutning får du en härlig fotmassage.

Behandlingar – Ansikte

Naturlig facelifting, 800 kr Naturlig facelifting är en behaglig ansiktsmassage som löser upp spänningar och ger ansiktsmusklerna ett riktigt lyft. Du får samtidigt en skön stund för dig själv i djup avslappning. Vad vi tänker, känner och äter avspeglar sig i ansiktet. Behandlingen är en kombination av japanska, tibetanska och ayurvediska tekniker tillsammans med ansiktsreflexologi anpassat till västerländskt tänkande. Med lugna, varsamma massagegrepp behandlas både hud, bindväv och muskler i ansikte, skalp, nacke och skuldror. Blod- och lymfcirkulationen kommer igång och ansiktet blir härligt avslappnat och kinderna rosiga.

Behandlingar – Taktil massage

Taktil massage, 800 kr Taktil betyder beröring och den Taktila massagen är mjuk och behaglig. Massagen ges med respekt, omtanke och lyhördhet i en lugn och avstressande miljö med rogivande och stillsam musik i bakgrunden. Allt anpassas efter dina behov. Taktil massage skapar välmående genom att den är avslappnande och ger en känsla av behagligt lugn både under och efter behandlingen. Metoden är utvecklad efter kroppens egna hudlinjer, de Langerska linjerna. Massagen gör att beröringsreceptorerna frisätter oxytocin som är ett av kroppens må bra hormon. För att kroppen ska hållas lagom varm under hela behandlingen ligger du skönt inbäddad i täcke, lakan och badlakan. Värmeflaskor kan också användas under massagen. Kuddar kan läggas under knävecken eller nacken så att kroppen ligger i en avslappnad ställning. Effekter som ofta ses är avslappning, bättre sömn, förbättrad mag- och tarmfunktion, stärkt immunförsvar, sänkt blodtryck, stärkt positiv kroppsuppfattning och ökad självkänsla. Taktil massage passar utmärkt även för gravida. Massagen minskar spänningar och värk i nacke, skuldror, rygg och ben som kan uppstå under graviditeten. Den ökar cirkulationen, stärker hudens elasticitet och minskar svullnader i benen. Rådgör med din mödravårdcentral om du känner dig osäker innan du beställer tid.

Hembesök

Har du svårt att ta dig till mig? Då besöker jag dig. Kostnaden för ett hembesök avgörs av var du bor. Kontakta mig för prisuppgift och bokning.

Copyright © 2018-2022 - Himmelska Fötter i Hölö